Zonwering

Video

Wij Overkappen is uw specialist in overkappingen. Om optimaal te kunnen genieten van uw overkapping, heeft Wij Overkappen zonwering voor onder de overkapping. Zo kunt u droog zitten en de zon van u hoofd weren. In dit filmpje ziet u hoe u de zonwering zelf stap voor stap kunt monteren. Bekijk hier de video!

Zonwering

Om onder alle weersomstandigheden van uw veranda of terrasoverkapping een prettige verblijfsruimte te maken is een juiste zonwering de uitkomst. Een beetje zon kan door het grote dakoppervlak van uw overkapping al voor een behoorlijke stijging van de omgevingstemperatuur zorgen.

Het meest efficiënt is de zonwering die niet op, maar onder de overkapping bevestigd wordt. Hiervoor hebben wij een zonwering ontwikkeld welke tussen de dakliggers, onder de dakplaten, van onze terrasoverkapping hangt. Hiermee hebben wij een zeer eenvoudig handmatig te bedienen zonweringssysteem ontwikkeld. Hinderlijke zonnestralen worden direct geabsorbeerd, terwijl toch een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten. De terraszonwering tovert uw terrasoverkapping om in een leefruimte waar de temperatuur ‘s zomers en in het voor- en naseizoen behaaglijk blijft.

Bij het inrichten en aankleden van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Hiervoor bieden de doekkleuren u talrijke mogelijkheden om uw terrasoverkapping, tuinkamer of veranda een persoonlijke uitstraling mee te geven.

Het systeem is uitgerust met slanke aluminium profielen in de door u gekozen RAL kleur en is ingeschoven zéér compact. Een ingenieus geleidingssysteem garandeert bovendien een goed functioneren van de geleideprofielen met zonweringsdoek. De zonwering wordt standaard uitgevoerd met een ketting aan de eerste geleider, die met een stok handmatig bediend kan worden. De terrasoverkappingszonwering is per segment tussen de overkappingsliggers toe te passen. Hierdoor kan een zeer flexibele indeling gemaakt worden. Het rechthangende vouwgordijn trekt op in segmenten. Het doek is voorzien van baleinen, waardoor deze een strak aanzien heeft.

Onze zonweringen zijn geheel eigen fabricaat en door ons zelf ontworpen. De doeken zijn leverbaar in diverse standaard uni-kleuren. De geconfectioneerde vouwgordijnen worden geleverd met bovenprofiel, stof, bedieningsmechanisme, bevestigingsmateriaal en eventueel een montagehandleiding. Heeft u vragen over onze zonweringprodoucten? Laat u optimaal adviseren door een adviseur van Wij Overkappen.

In één oogopslag

– Keuze uit standaard uni-kleuren.
– Chique uitstraling.
– Makkelijk te monteren.

– Eenvoudige bediening, ook bij grotere oppervlakten.
– Goed en eenvoudig te reinigen.