Tuinkamer

Tuinkamers

Uw terrasoverkapping kunt u optimaal benutten door het plaatsen van één of meerdere zijwanden. Deze zorgen ervoor dat u beschermd wordt tegen wind en regen die via de zijkanten binnen kan komen, waardoor u de gehele overkapte oppervlakte kunt benutten. Tevens kunt u inkijk voorkomen door in het zijscherm een niet transparante vulling te gebruiken. Het scherm bestaat uit een aluminium frame, gepoedercoat in elke gewenste RAL kleur, met als vulling glas, polycarbonaat of trespa. Door het plaatsen van zijwanden geniet u nog meer van uw overkapping.

Genieten, het hele jaar door!

Want waar het begint met een zeer stabiele en duurzame terrasoverkapping, daar is deze door toevoeging van verticale beglazing, vouwwanden, schuifpuien of wegdraaiende glaspanelen in een uitvoering van aluminium in een handomdraai te veranderen in een prachtige beschutte ruimte die volledig open is maar toch voldoende beschutting geeft tegen natte en winderige seizoenen. Met de Solid Tuinkamer geniet men langer van het buitenleven.

“Meer open, meer dicht”, is het motto van de tuinkamer. Beide ontwikkelingen sluiten perfect aan bij de hedendaagse wensen op het gebied van luxe wooncomfort. Het Nederlandse klimaat dwingt ons vaak om binnen te blijven. Wij Overkappen zorgt dat u optimaal beschut kunt genieten van alle seizoenen.

Voordelen

– Biedt besch-erming tegen alle weersomstandigheden.
– Geeft meerwaarde aan uw woning.
– 5 Jaar garantie op aluminium welke is voorzien van een poedercoating.
– Plaatsing door eigen monteurs.

– Een visitekaartje voor uw woning.
– Leverbaar in alle RAL kleuren.
– Op maat gemaakt.
– Wij houden rekening met uw wensen.

Toepassingsgebieden

– Uitbreiding van woonruimte.
– Cafés en restaurants.
– Winkelpassages en/of ingangen.

– Scheidingswanden.
– Balkons.
– Beglazing van zwembaden.