Terrasoverkappingen

Terrasoverkapping

Met een Solid Bow Terrasoverkapping, Solid Tuinkamer of een Solid Veranda Terrasoverkapping verfraait u niet alleen uw terras, ook uw terrasseizoen wordt aanzienlijk verlengd. De Solid Bow Terrasoverkapping kenmerkt zich door de gestileerde boogvorm. De Solid Veranda Terrasoverkapping heeft een plat dak en de Solid Tuinkamer is een aanvulling op uw bestaande overkapping of op uw nog te bouwen overkapping.

Optioneel kunnen de terrasoverkappingen worden voorzien van ledverlichting, waardoor u een sfeervolle samenhang creëert tussen terras en tuin en deze terrasoverkapping of tuinkamer is standaard voorzien van een poedercoating. Deze speciaal aangebrachte poedercoating voorkomt corrosie die kan ontstaan door de variërende weersinvloeden die ons land kent. De poedercoating is in alle RAL kleuren mogelijk en verzekert de constructie van een onderhoudsarme en lange levensduur.

Onze terrasoverkappingen of tuinkamers worden voorzien van een hemelwaterafvoer(HWA) welke, indien mogelijk, bovengronds op uw bestaande HWA wordt aangesloten.

Aluminium Terrasoverkapping

Onder een aluminium terrasoverkapping van Wij Overkappen zit u altijd droog. Dat is een geruststellende gedachte in het onvoorspelbare Nederlandse klimaat. Want zelfs op de zonnigste dagen kan een regenbui vallen. Solid Bow heeft een eigen aluminium terrasoverkapping ontwikkeld. Dit model bestaat uit een aluminium frame met een dak van gebogen veiligheidsglas. Niet alleen het frame maar ook het glas kunnen wij in verschillende kleuren uitvoeren.

Gekleurd veiligheidsglas
De aluminium terrasoverkapping van Solid Bow maakt extra indruk met gekleurd veiligheidsglas. Wat dacht u bijvoorbeeld van glas in dezelfde kleur als uw deuren of kozijnen? Zo wordt uw aluminium terrasoverkapping een waardig verlengstuk van uw woning. Daarnaast is gekleurd glas ook in een zonwerende variant te verkrijgen, zodat u er ook in de zomer comfortabel onder kunt blijven zitten. Een aluminium terrasoverkapping brengt een investering met zich mee, dat geven wij toe, maar wel een verstandige investering. De waarde van uw huis stijgt er immers meer dan evenredig door en het duurzame materiaal staat garant voor tientallen jaren buitenplezier. Nieuwsgierig? Bekijk dan eens de foto’s op deze site of vul het contactformulier in om een adviseur bij u langs te laten komen.

Voordelen van een Solid Bow Terrasoverkapping

– Onderhoudsarme aluminium constructie.
– Een enkele of dubbele boogdakconstructie.
– Waardevermeerdering van uw woning.
– 5 Jaar afbouwende garantie op aluminium.
– 4mm dik gebogen veiligheidsglas.
– Poedercoating in elke RAL kleur.

– Carports vullen “verloren ruimte” goed op.
– 5 Jaar garantie op aluminium carports (poedercoating).
– In iedere RAL kleur leverbaar.
– Plaatsing door eigen monteurs in heel Nederland.
– Op maat gemaakt.
– Wij houden rekening met uw wensen.

Overweging

Wanneer u het overweegt om bij ons een product af te nemen, kunnen de onderstaande punten wellicht een doorslag geven:
– Op maat gemaakt.
– Wij houden rekening met uw wensen.
– Offerte is geheel vrijblijvend.
– Monteren binnen één dag.