Over ons

Uw specialist in overkappingen

Wij Overkappen is een handelsnaam van Carport Centre Europe BV, een firma die overkappingen van diverse merken in haar assortiment heeft. Elk van deze producten kenmerkt zich door een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding en niet te vergeten een zeer fraaie uitstraling. Bij Wij Overkappen staan kwaliteit en duurzaamheid zeer hoog aangeschreven. Wij weten als geen ander dat een tevreden klant de beste mond tot mond reclame is.

Praktisch, maar ook een stukje meerwaarde

Onze producten onderscheiden zich in het marktsegment van overkappingen door kwaliteit, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en niet te vergeten de diverse mogelijkheden. Buiten het praktische gedeelte en het plezier dat u beleeft aan uw overkapping, geeft het ook meerwaarde aan uw huis. Onze overkappingssystemen zijn prima toe te passen bij zowel oud- als nieuwbouw. Door het gebruik van hoogwaardige materialen in onze producten is uw overkapping niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar behoudt het ook na vele jaren dezelfde fraaie uitstraling. Ook kan uw overkapping worden uitgevoerd met duurzame led verlichting. Buiten onze standaard oplossingen kunnen wij in samenspraak met u ook een maatwerkoplossing bieden.

Beurzen

Wij van “Wij Overkappen”, staan +/- 4x per jaar op een beurs of op een braderie in Nederland.
Op de beurs of braderie kunnen wij u persoonlijk te woord staan en de eventuele vragen die u heeft kunnen door een specialist worden beantwoordt.
We staan dan met mooie voorbeelden zoals een carport, overkapping of een zijwand, maar hebben ook altijd onze accessoires te koop. (reinigingsmiddel, telescoopborstel en kortegolf terrasverwarmer)