Gastenboek

Vaklui!

Wij zijn erg blij met de mooie overkapping die de vaklui vandaag hebben geplaatst. Het ziet er geweldig mooi uit en hopen er lang plezier van te mogen hebben .

Rob hoefnagel

Mooier dan verwacht.

Het is nóg mooier geworden dan wat ik gedacht had. Prachtig geplaatst, super strak en om mijn balkonnetje heen. Meer dan tevreden. Zeg maar gerust: DOLBLIJ!!!

Myriam Wijntjes

Keurig gewerkt!

Keurig gewerkt, we zijn zeer tevreden! Zeer professioneel en kundig personeel. Alles geleverd zoals besproken, ook bij intake duidelijke informatie. Er wordt mee gedacht in oplossingen, nemen de tijd voor je en zijn zeer vriendelijk. Top!

Daisy Van Geffen Van Vugt

Top communicatie

Carport inclusief verlichting. Vakmensen. Communicatie is ook top.

Monique Schonk

Mooie en betaalbare overkappingen

Mensen met verstand van zaken ! Mooie en betaalbare overkappingen. Monteren door heel Nederland.

Danny Roos

Mooie terrasoverkapping

Vriendelijk geholpen en uiteindelijk een mooie terrasoverkapping voor een uitstekende prijs. Vakkundig geplaatst.

Arthur van der Velden

Patio overkapping

Deze mooie patio overkapping is binnen 1 dag geplaatst. Wij zijn heel blij met het resultaat. We zullen er het het hele jaar plezier van hebben.

Veronica van Grootveld

Houten overkapping

Na 20 jaar was onze zelfgebouwde houten overkapping nodig aan vervanging toe. We wisten ongeveer wel wat we wilden hebben maar na een bezoekje aan de showroom van Wijoverkappen was de keuze vrij snel gemaakt. Nu 4 weken later staat hij te pronken in de tuin. Alles bij elkaar een week bezig geweest met het voorbereiden en afwerken maar nu zitten we te genieten.