Carport

Carport

De Solid Bow Carport kenmerkt zich door zijn gestileerde boogvorm, voorzien van een poedercoating. Deze speciaal aangebrachte coating voorkomt corrosie die ontstaat door de variërende weersinvloeden die ons land kent. De poedercoating is in alle RAL kleuren mogelijk en verzekert de constructie van een onderhoudsarme en lange levensduur. Solid Bow Carport’s zijn zowel vrijstaand als aan de muur te monteren als kop- of zijgevelaansluiting, ook in dubbele uitvoering. Het dak wordt standaard voorzien van 4 mm dik transparant veiligheidsglas, optioneel geleverd met gekleurd of zonwerend veiligheidsglas.
Solid Bow carports worden door onze ervaren monteurs door geheel Nederland binnen één dag geplaatst.

Aluminium carports

Een carport beschermt uw auto tegen de elementen en biedt u een manier om droog te blijven wanneer het regent en u bijvoorbeeld uw boodschappen uit de haalt. Het parkeren van uw auto onder een overkapping heeft een aantal grote voordelen. Zo is uw auto beter beschermt onder een carport. Een voorbeeld hiervan is UV-straling. UV-straling tast de blanke lak van uw auto aan waardoor deze verkleurd en sneller beschadigd. Maar UV licht kan niet door het glazen dak heen waardoor uw auto veel minder blootgesteld wordt. Tevens is de kans op roest en corrosie minder groot met een overkapping. Uw auto droog sneller doordat lucht vrij stroomt en hierdoor krijgen de corrosieve stoffen in water minder de kans om hun werk te doen. Misschien wel het grootste voordeel: ‘In de winter hoeft u niet meer te krabben.’

Voordelen van een aluminium carport

– Dankzij een overkapping is uw auto goed beschermd.
– Minimale kans op roestvorming.
– Nooit meer ruiten krabben bij vorst.
– Droogloop tussen uw woning en auto.
– Voordeliger alternatief op een garage.
– Verhoogd de waarde van uw woning.
– Kunnen los of tegen de woning gebouwd worden.

– Carports vullen “verloren ruimte” goed op.
– 5 Jaar garantie op aluminium carports (poedercoating).
– In iedere RAL kleur leverbaar.
– Plaatsing door eigen monteurs in heel Nederland.
– Op maat gemaakt.
– Wij houden rekening met uw wensen.

Wij overkappen met een Solid Bow Carport. Deze carport kenmerkt zich met een gestileerde boogvorm en het gebogen glazen dak. Het glazen dak heeft als voordeel dat er het licht doorlaat waardoor u geen donkere omgeving creëert. De Solid Bow overkapping is onderhoudsarm door de standaard poedercoating in RAL kleur naar keuze.